متمم (توسعه مهارت های شغلی)
متمم مخفف عبارت محل توسعه مهارتهای من و طرحی برای تولید محتوای فارسی با هدف ارتقاء سطح دانش و مهارت فارسی زبانان در نقاط مختلف ایران و جهان است.
گروه آموزشی ارشیا آکادمی
بنیان گذار مدیریت کاربردی در ایران انجام کارهایی که غیرممکن به نظر می رسند را دوست دارد و علاقمند به انجام کارهای نو و متفاوت است و از روزمرگی در کار به شدت متنفر. به گردهم آوردن گروه و هدایت آنها علاقمند بوده و...
مرکز مهارت آموزی الکترونیکی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
جهاني شدن و تغييرات سريع فنّاوري به ويژه فنّاوري اطلاعات، ابعاد مختلف زندگي بشر را به شدت تحت تأثير قرار داده است، اين تأثير علاوه بر پويا ساختن محيط اقتصادي، تغييرات بنيادي در نظامهاي آموزشي ايجاد کرده است و موجب ظهور يادگيري الکترونيکي شده است. از سوي ديگر در سالهاي اخير به گسترش کمي و کيفي آموزشهاي فني و حرفهاي به منظور تربيت سرمايههاي انساني خلّاق و ماهر مورد نياز کشور توجه بيشتري شده است.
کانون انجمن های صنفی
کانون انجمن های صنفی کارفرمایی آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای کشور.
هدایت شغلی و تحصیلی
آموزش آنلاین وب یاد
معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران
تشکیل جامعه دانش بنیان در افق چشم انداز جمهوری اسلامی ایران منوط به آموزش نیروی انسانی و مهارت آموزی در سطح کلیه اقشار جامعه و خصوصا جوانان این مرز و بوم دارد.
معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران با تجربه بیش از 30 سال خدمات آموزشی در زمینه های مختلف، یکی از سازمانهای پیشرو در ارائه آموزشهای مهارتی و کاربردی در سطح جامعه می باشد.
مرکز کارآفرینی (دانشگاه علم و صنعت)
از جمله فعالیت انجام شده در این مرکز، تهیه برنامه ریز دانشجویی ( Student Organizer ) ، تهیه جزوات در رابطه با کارآفرینی، مدیریت زمان و ... ، برگزاری مسابقه ایده کارآفرین و برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی و سخنرانی با کارآفرینان برتر می باشد .
سازمان آموزش کوتاه مدت خانه کارگر
پایگاه اطلاعات مرکزی علمی جهاد دانشگاهی
مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (Scientific Information Database)
سازمان بین المللی دانشگاهیان
سازمان ISIC در قالب ارائه کارت دانشجویی بینالمللی در سال ۱۹۵۳ بنیانگذاری شد. این کارت هماکنون در بیش از ۱۳۰ کشور دنیا به عنوان تنها مدرک بینالمللی جامعه دانشگاهی شناخته میشود. ISIC از سال ۱۹۶۸ تحت حمایت سازمان یونسکو قرار گرفته و بسیاری از سازمانهای بزرگ جهان از آن پشتیبانی میکنند و به اعضای آن ارائه خدمات مینمایند.
مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان
يكي از مؤلفههاي مهم و اصلي كشورهاي در حال توسعه و بطور خاص كشور ما حركت از اقتصاد مبتني بر منابع زيرزميني به سمت اقتصاد دانش بنيان، با مؤلفه كارآفريني و كارآفرينان است. معمولاً منشا تحولات بزرگ در توسعه اقتصاد دانش بنيان، توسعه كارآفريني و وجود افراد خلاق، نوآور و مبتكر در عرصه اقتصادي كشورهاست. در اين حركت بنيادي در دنيا دانشگاهها نقش ويژهاي ايفا نمودهاند.
موسسه آموزش عالی کار
مؤسسه آموزش عالی کار قزوین در سال ١٣٧۵ با ٧ رشته کارشناسی وپذیرش بیش از ۶۰۰ نفر دانشجو فعالیت آموزشی خود را آغاز کرده و در طی این سالها با عنایت به سعی و تلاش مدیران ، کارکنان ، اساتید و اعضای هیات علمی، دانشجویان و در سایه نظارت عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال رشد و شکوفایی می باشد.
کسب و کار ماهان
مدرسه عالی کسب وکار ماهان به پشتوانه دو دهه تجربه و اعتبار در جامعه حرفه ای مدیران ، کارآفرینان ، اساتید و ارزش آفرینان ایرانی و بین المللی ، در سال 1396 با مأموریت بهره گیری عملی از تجربیات علمی حاصل شده و ایجاد ارتباط موثر بین افراد و موسسات مرتبط با ماهان تصمیم به پایه گذاری باشگاه کسب و کار ماهان نمود.این باشگاه به منظور جلوگیری از واسطه گری و با تمرکز بر فرهنگ و بستر کسب و کار در ایران و همچنین اعمال مدیریت و نظارت بر حسن اجرا روابط متقابل بین اعضا این کلاب به وجود آمد.
بنیاد دانش
سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان (ستفا)
تجاري سازي فناوري و توسعه اشتغال دانشآموختگان از طريق:
1- تجاری سازی فناوریهای به بلوغ رسیده جهاددانشگاهی با ایجاد شرکت ها و موسسات دانش بنیان
2- توسعه مراکز رشد ، پارکها و ساختارهای تجاری سازی به منظور حمایت از فناوران
3- ساماندهي نظام هدايت شغلي و توانمندسازي دانش آموختگان در حوزه هاي منتخب با حمايت، پشتيباني و هماهنگي مراجع ذيربط
4- ارتقاء فرهنگ كارآفريني و روحيه خود باوري و ترويج الگوهاي موفق علم وفناوري با تاكيد بر جامعه دانشگاهي كشور.
معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی
آموزشهای جهاد دانشگاهی با هدف توسعه منابع انسانی و متناسب با قابلیتهای تخصصی افراد با نیازهای تخصصی کشور بنیان نهاده شده تا در سایه آن کارآییهای لازم برای پذیرش و ایفای موثر وظایف اجتماعی و شغلی کسب گردد.
بازار کار (وابسته به جهاد دانشگاهی)
جهاد دانشگاهی از سال 1377 با درک موج نسل جدیدی که وارد بازارکار کشور می شد تلاش هایی را درجهت برنامه ریزی اشتغال جوانان شروع نمود . ازهمان سال موضوع اطلاع رسانی دربازارکار به عنوان یکی از اهداف اصلی به قصد ایجاد عدالت استخدامی درکل کشور و ایجاد منبعی واحد برای اطلاع رسانی درسرلوحه اهداف بخش اشتغال جهاددانشگاهی مشخص شد.
آکادمی بازار
این مجموعه در حوزه های توسعه فردی و توسعه کسب و کار شامل : مشاوره ، برگزاری دوره ها و سمینار های آموزشی ، دوره های غیر حضوری و ارائه محصولات در موضوعات مذکور فعالیت می نماید. هدف آکادمی بازار فراهم نمودن زمینه های پیشرفت و توسعه فردی، شغلی و سازمانی در کشور با ارائه خدمات و محصولات مبتنی بر دانش و فناوری های روز است. آکادمی بازار به عنوان مرجع موفقیت ایرانیان، تلاش دارد تا در حوزه موفقیت شغلی – زندگی به هموطنان کمک شایانی نماید...
کارافرین ناب
امروزه نقش تعیین کننده نیروی انسانی در توسعه یافتگی کشورها بر کسی پوشیده نیست و منابع انسانی از ثروت های مهم و پایدار جوامع به شمار می روند. این منابع ارزشمند زمانی اهمیت ویژه می یابند که از توانایی، خلاقیت و نوآوری و مهارت های کافی برخوردار بوده و در افزایش و بهبود آن تلاش نمایند....
دانشکده کارآفرینی
این دفتر با به رهگیری از اساتید مجرب دو دسته آموزشهای عمومی و تخصصی را در دستور کار خود قرار داده است. دسته اول دوره های آموزش عمومی کارآفرینی میباشند که با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ کارآفرینی و آشنایی هر چه بیشتر اقشار جامعه از مهارت های عمومی و کسب و کار و توسعه این مهارت ها طراحی شده است و دسته دوم آموزش های تخصصی کارآفرینی است. برنامه های این دوره ها به طور خاص برای سازمان ها و صاحبان صنایع کوچک و برای آشنایی با چگونگی مدیریت کسب و کار طراحی شدهاست....